Okategoriserade

Fastighetsskatt på personlig egendom

Oavsett om du betalar fastighetsskatt på personlig egendom, fastigheter, eller båda. Personlig fastighetsskatt gäller fast egendom, som ditt hem, en bit av fastigheter, eller en förvaltningsfastighet. Fastigheter är egendom som byter ägare, inklusive flerbostadshus och kommersiella fastigheter. När egendom överförs, är den beskattas enligt platsen för denna egendom, dvs om du flyttar från en stad till en annan, kommer du skyldig fastighetsskatt i den staden men inte i staden där lägenheten ligger.

När du köper en lägenhet det första du vill göra är att lära sig hur mycket fastighetsskatt är inblandade när du flyttar. Hur mycket fastighetsskatt du betalar varierar. Du kan sänka din fastighetsskatt om du betalar dem i början av året. För att göra detta måste du veta hur mycket skatt du är skyldig, och hur mycket fastighetsskatt du måste betala. De flesta statliga myndigheter har webbplatser där du kan hitta fastighets- och momsinformation. Du kanske också vill prata med en fastighetsmäklare. De kan hjälpa dig att avgöra vad du har råd att betala, och om det finns bättre sätt att minska bördan av fastighetsskatt.

Fastighets värdet

Om du äger en bit mark baseras fastighetsskatten på markens värde och fastighetens aktuella verkliga marknadsvärde. Fastighetsvärdet bestäms dock av värdet av annan mark runt den. Till exempel, om du bor i ett förortsområde där värdet av närliggande fastigheter har sjunkit sedan du köpte marken, kan du minska dina skatter om du vidtar åtgärder för att bevara området runt ditt hem. Du kan sänka värdet på marken genom att installera träd, gräs det, eller lägga bromsa överklagande. till den. Även om värdet av närliggande egendom inte sjunker, kan du fortfarande minska värdet på marken genom att utveckla bostäder som utgör dess omgivningar.

Investera i din fastighet egendom kommer också att sänka din fastighetsskatt. Ett av de bästa sätten att betala ner din fastighetsskatt är att sälja den till en utvecklare, och sedan hyra byggnaden eller en del av den till en ägare. Detta gör att du kan skapa hyresintäkter. Denna inkomst kan användas för att betala ner värdet på fastigheten eller lägga pengarna på att betala ner fastigheten. Denna metod fungerar bra i områden där fastighetsvärden har sjunkit eftersom människor kan köpa en fastighet och hyra ut lägenheter och lägenheter. Även om du inte kan få en inteckning på ditt eget hem, kan du ta ut ett hypotekslån för att betala av inteckning.

Oavsett hur högt priset på ditt hem är, kan du sänka din fastighetsskatt genom att betala mer till regeringen och sätta mindre egendom på marknaden. Genom att sänka inkomstbeloppet du betalar på ditt hem och hålla den så nära dess värde som möjligt, kan du faktiskt spara dig pengar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *